0597618485 |

Winschoten|

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN FIGUREN EN VRIJRIJDEN


Terug naar Nieuws
NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN FIGUREN EN VRIJRIJDEN

Aankomend weekend worden in Nieuwegein de Nederlandse kampioenschappen Figuren en Vrijrijden verreden. Het NK wordt dit jaar door de SBK in samenwerking met de Nieuwegeinse rolschaatsvereniging K.R.C. georganiseerd.

Zaterdag staat het Figuren op het programma en zullen de categorieën Cadet, Jeugd, Junior en Senior bij het Vrijrijden hun korte küren laten zien.
Op zondag begint de dag met de küren van de categorieën Supermini, Mini en Espoir. En daarna zullen tot slot de lange küren van de Cadetten t/m Senioren verreden worden.

Roy is op basis van zijn prestaties bij de voorwedstrijden dit seizoen door de SBK geselecteerd om deel te mogen nemen aan de Nederlandse Kampioenschappen.
Hij zal hierbij uitkomen in de categorie Jeugd Heren.
De weken na zijn internationale wedstrijd “De Germancup” in het Duitse Freiburg stonden voor Roy en zijn trainster Aletta in het teken van het trainen voor het NK om zo de puntjes op de “i” te zetten.

De SBK zal na het NK de selecties voor het EK in Duitsland, de Europacup in Italië en de Interlandcup in Zwitserland bekend gaan maken. Roy wil zich dit weekend dan ook van zijn beste kant laten zien en hoopt zich hiermee net als vorig jaar voor deze wedstrijden te plaatsen.

Wij wensen Roy en Aletta heel veel succes en een sportief NK toe.

Foto's

 
 

Bekijk ook

 Roy Broekema geselecteerd voor o.a. EK 2016!!
 
Lees het hele bericht
Ook dit jaar mag Roy Broekema zich weer Nederlands Kampioen noemen, nu echter in de categorie Jeugd Heren!
 
Lees het hele bericht
Deze week loopt Rollingteam Noord mee met de Avondvierdaagse in Winschoten.
 
Lees het hele bericht