0597618485 |

Winschoten|

Wie is Rollingteam Noord


Rollingteam Noord is een jonge, enthousiaste vereniging, die zich zowel recreatief als op wedstrijdniveau bezighoudt met het kunstrolschaatsen.

Het kunstrolschaatsen is goed te vergelijken met het kunstrijden op het ijs, zoals we het kennen van tv of van "Holiday on Ice".

De vereniging is van start gegaan op 1 januari 2015 nadat een groep ervaren mensen besloot de krachten te bundelen en samen een nieuwe weg in te slaan.

Inmiddels volgen ongeveer 40 leden één, twee en soms drie maal per week de trainingen in De Parkhal en/of in De Sporthal te Winschoten, welke onder leiding staan van zeer ervaren trainsters.

Tijdens deze trainingen wordt er aandacht besteed aan het showrijden (in groepsverband), maar ook aan het vrijrijden en roldansen (individueel).

Gezelligheid binnen de vereniging en plezier in het kunstrolschaatsen staat bij Rollingteam Noord voorop. Maar daarnaast vindt de vereniging het evenzo belangrijk dat ieder lid zich op zijn/haar niveau moet kunnen ontwikkelen. Rollingteam Noord heeft dan ook recreatieve leden, maar ook actieve (top)sporters, die aan nationale en internationale wedstrijden deelnemen.

Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers worden er naast de trainingen gezellige activiteiten/evenementen georganiseerd om de onderlinge band te versterken. Een barbeque, verschillende demo's in de regio en hebben we inmiddels verschillende Eindshows gehad, welke we jaarlijks terug willen laten keren.

 

Kortom Rollingteam Noord is een jonge, nog groeiende vereniging waar plaats is voor iedereen!

Schrijf je meteen in!